Wandelen voor Turkije en Syrië 26 februari 2023

Ronald van Venrooij

Raised

210
42% reached of my target amount €500

Een zeer goede Turkse vriendin van mij heeft familie in het aardbevingsgebied wonen. Voor zover we weten zijn ze nog allemaal ongedeerd. Hun huizen zijn wel aan het schudden, maar staan nog niet op instorten. Maar een kennis van haar wordt vermist.
De aardbeving in Turkije en Syrië heeft mij persoonlijk erg aangegrepen en haar verhaal in het bijzonder. Je wilt de mensen daar helpen, maar je kunt vanuit Nederland niet veel doen. Je staat machteloos. Om er voor haar en haar familie en natuurlijk alle slachtoffers in het aardbevingsgebied toch een beetje te zijn, heb ik afgelopen zondag 12 februari deelgenomen aan de 4e tocht van de Winterserie Hart van Brabant 2022-2023 in Tilburg. Ik heb toen 25 kilometer gewandeld. 10 kilometer meer dan aanvankelijk de bedoeling was voor dit goede doel GIRO 7244 van het Nederlandse Rode Kruis i.s.m. GIRO 555.

Op zondag 26 februari 2023 wil ik mij opnieuw in gaan zetten voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. Ik ga opnieuw wandelen. Dit keer ga ik 30 kilometer wandelen tijdens de 56e OLAT Winterserietocht vanuit Olland / Sint-Oedenrode.

En daarom wil ik u (wederom) vragen of u mijn actie wilt ondersteunen door geld over te maken naar GIRO 7244 / GIRO 555 ten behoeve van de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. Het is misschien maar een druppel op een gloeiende plaat, maar alle beetjes helpen. En samen maken we het verschil.
Ik wil u bij voorbaat hartelijk danken voor uw gift en dit doe ik ook namens mijn goede vriendin en haar familie.